БЕГАЉИЦА: Обећано – Испуњено- На захтев грађана постављене две печурке и клупа на станици


На захтев грађана Бегаљице у овом насељу градска општина Гроцка је данас на аутобуској станци поставила две печкуке са клупом.
Наиме, приликом доласка градоначелника Града Београда Синише Малог и министра Небојше Стефановића у Гроцку у недељу, 31. јануара, грађани су били у могућности да разговарају са њима и да им предоче проблеме са којима се сусрећу на нашој општини.

Један од изложених проблема становника Бегаљице била је управо аутобуска станица, тачније печурка на окретници у овом насељу, па се руководство општине Гроцка постарало да се овај проблем реши у што краћем временском року и постављене су печурке.
У наредном периоду ће се постављати печурке на аутобуским станицама и у другим насељима на нашој општини, где постоји потреба и иницијатива грађана.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Anti bot zaštita *
Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

ЯB na vašem telefonu
<strong>1. </strong>Pre nego što krenete sa instalacijom, morate prvo odobriti "Nepoznate izvore", da bi telefon mogao da instalira aplikacije van Google Play-a. Otvorite <strong>podešavanja => bezbednost => čekirati nepoznate izvore.</strong> eng: <strong>settings => security => unknown sources.</strong> <br> <img src="/aplikacije/2.png" width="300" > <br> <strong>2. </strong> Kliknite na sliku iznad da započnete skidanje instalcije za aplikaciju, <img src="/aplikacije/3.png" width="300" > <br><strong>3. </strong> Kada skinete instalaciju, pokrenite je. Dobićete ekran koji će pitati za dozvole aplikacije, sve prihvatite i kliknite na instaliraj. <br> <img src="/aplikacije/4.png" width="300" > <br>I to je to. Imate Radio Boleč aplikaciju za Vašem telefonu. Uživajte <img src="/aplikacije/6.png" width="300" >
Radio Boleč Streaming

Vremenska Prognoza